Ingredienser

3 (store) stk egg
1 fedd hvitløk, finhakket
1/2 kopp mandelmel
1/4 kopp majones
1 kopp cheddarost
2,5 kopp brokkolibuketter
1/2 ts pepper, nykvernet
1 klype salt
2 ts olivenolje

Brokkoli og cheddar minipaier

Deilige små minipaier laget i en fei. Supert til lunsj, eller til og med til middag med en frisk salat til. Raskere og enklere blir det ikke!

Oppskriften gir 24 minipaier, og holder til 4 personer.

Kilde HLTH Code

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 185 grader.

  2. Pisk eggene sammen med hvitløk, salt og pepper.

  3. Rør inn mandelmel og bland godt.

  4. Tilsett majones, revet cheddarost og små blomkålbuketter, og bland godt sammen.

  5. Smør en 12-hulls muffinsform med olivenolje. Bruk evt. muffinsformer hvis du opplever at det setter seg fast. Du har nok røre til to omganger, eller bruk to former om du har.

  6. Fordel halvparten av massen i formen, og jevn ut hver muffin med fuktede fingertupper.

  7. Stek i 20-25 minutt, til muffinsene er fine og gylne på toppen.

  8. La muffinsene sette seg i ca 10 min. før de nytes.