Ingredienser
1 pose Fedon fusilli
1 ss olivenolje, ekstra jomfru
- salt
1 glass tomatsaus
- oliven, sorte
eller - Oliven Throumba
- pepper, nykvernet
- bladpersille, hakket
Fedon Fusilli med tomatsaus og sorte oliven
De aller færreste vet at fullkornpasta og vanlig pasta er ganske like i sammensetning og næringsinnhold. Fedon Fusilli Smartkarbo derimot er noe helt annet!
Fedon Fusilli «smartkarbo»-pasta inneholder under halvparten så mye karbohydrat som fullkornpasta/vanlig pasta, dobbelt så mye protein og fem ganger så mye fiber. Ingen tvil om hvilken pasta du bør velge!
Denne sunne og smakfulle retten lager du på en, to, tre..
For flere deilige pastaoppskrifter se Fedon sin bok: Fedon Lindberg Sunne pastaretter
Slik gjør du:
-
Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann til al dente. Ca 3-4 mimutter. La den renne av i et dørslag.
-
Ha fusillien tilbake i kjelen og rør inn olivenolje.
-
Varm opp tomatsausen. Server Fedon fusilli med varm tomatsaus, sorte oliven, litt kvernet pepper og hakket bladpersille på toppen.
Dryss gjerne over litt parmesan om du ønsker det.