Ingredienser

25 g Fedon fusilli
1 ss olivenolje
1 ss sitronsaft, friskpresset
2-3 klyper salt
20 g ruccolasalat
20 g spinat, frisk, hakket
1 bunt bladpersille, hakket
2 stk tomater, soltørkede
1/4 stk rødløk, finhakket
3 stk oliven, sorte
1 stk egg, hardkokt

Fedon Fusilli pastasalat

15 min Lett

Sunn, enkel og kjempegod lunsj eller middag!

1 porsjon – næringsinnhold: Kcal: 202, Protein: 22,9 g, Fett: 23,8 g, KH 17,1 g, Fiber 12 g

Du får kjøpt Fedon Fusilli her

 

Slik gjør du:

  1. Kok Fedon Fusilli i 2-3 minutter, og avkjøl kjapt under kaldt vann.

  2. Ha Fusilli over i en salatbolle og bland inn olivenolje og salt.

  3. Kok egget i ca. 7-8 minutter og avkjøl deretter i kaldt vann. Skrell egget, og del det i båter.

  4. Hakk opp rødløk, spinat, bladpersille og soltørkede tomater, og del oliven i fine skiver.

  5. Bland alle ingrediensene sammen med Fusilli og server. Vel bekomme!