Ingredienser

2 1/2 dl Fibersirup Gold
1 kopp blåbær, frosne
3 kopper mandelmel
½ kopp fløte
8 stk egg
½ kopp smør
2 ss Fibersirup klar
1 ss vaniljeekstrakt
1 ts bakepulver
1 klype salt, natriumredusert

Glutenfrie pannekaker med blåbærsirup

30 min Lett

Barna elsker disse proteinrike, deilige pannekakene. Ypperlig som frokost eller kveldskos.

24 pannekaker

Slik gjør du:

  1. Kok opp 1 kopp med sirup sammen med blåbærene i en kjele. La det redusere til det er ca. en stor kopp igjen, om lag 13 minutter. Avkjøl så til lunken.

  2. Kjør mandelmel, fløte, egg, smør, klar sirup , vanilje ekstrakt, bakepulver og salt i en foodprosessor til det er glatt. Smelt 1 spiseskje smør i en stor stekepanne over middels varme. Stek pannekakene, og snu når de begynner å boble. Tilfør mer smør ved behov.

  3. Server med blåbærsirup og yoghurt naturell (gjerne gresk).