Ingredienser
                                                        1 liter vann  
                                                        Ca 4-5 dl ingefær, revet  
                                                        Du behøver ikke fjerne skallet før du river. - -  
                                                        2 ss sitronsaft, friskpresset  
                                                        2 ss honning  
                                                        Vann med kullsyre - -  
                                                        For en søtere smak tilsett litt kokossukker eller annet lavglykemisk søtstoff - Fedon Smartsweet  
                            						
Hjemmelaget ingefærøl
Hjemmelaget ingefærøl er lett å lage og smaker fantastisk! Ingefær virker betennelsesdempende og lindrende. Pefekt ved kvalme eller influensa.
Oppskriften er en konsentrert sirup som tynnes ut med kullsyrevann.
Slik gjør du:
-  Tilsett vann og ingefær i en kasserolle over høy varme. Senk varmen til middels/lav når det begynner å koke. Legg på lokk og la det koke i 1 time. 
-  Fjern lokket og la det koke 30 minutter til. 
-  Ta kasserollen av varmen og fjern ingefær ved å sile gjennom en finmasket sil. 
-  La blandingen avkjøles litt før du tilsetter honning og sitron slik at du ikke ødelegge egenskapene til honningen. Dette er din ingfærsirup. 
-  Fyll så et glass halvfullt med is og tillsett ca 1/2 dl ingefærsirup. Fyll opp resten av glasset med kullsyrevann.