Fedon.no - logo
hd videos redtube

Kokoskonfekt med hvit sjokolade

30 min
Lett

KATEGORI: Snacks og mellommåltid, Dessert, Søtt, Uten nøtter, Uten egg, Lavglykemisk, Fiberrik, Uten gluten

Lekker dessertkonfekt du lager på en, to, tre!

Ca 20 biter

Dette trenger du:

  • 1 dl kokossukker
  • 50 g kokosolje
  • 1 dl mandelmelk
  • 1 dl kokosmelk
  • 200 g kokosmasse
  • 100 g hvit sjokolade u/sukker
  • Ekstra kokosmasse til pynt - -

Slik gjør du:

  • 1Ha kokossukker og kokosolje i en kjele og rør til helt glatt og oppløst.
  • 2Tilsett kokosmelk, mandelmelk og kokosmasse, bland godt.
  • 3Sett blandingen kjølig i minimum 1 time.
  • 4Bruk en skje og hendene og form små kuler. Legg de på et bakepapirkledd brett.
  • 5Smelt sjokoladen over vannbad. (du kan også bruke mørk sjokolade)
  • 6Senk kokoskulene i sjokoladen. Fyll en skål med kokosmasse, og vend kulene i kokkos til de er helt dekket. Legg de så tilbake på brettet.
  • 7Sett brettet i kjøleskap i minimun 30 minutter. Server iskalde gjerne lekkert oppå hverandre som et lite tårn eller tre. Oppbevares kjølig.