Ingredienser

1 dl kokossukker
50 g kokosolje
1 dl mandelmelk
1 dl kokosmelk
200 g kokosmasse
100 g hvit sjokolade u/sukker
Ekstra kokosmasse til pynt - -

Kokoskonfekt med hvit sjokolade

30 min Lett

Lekker dessertkonfekt du lager på en, to, tre!

Ca 20 biter

Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo

Slik gjør du:

  1. Ha kokossukker og kokosolje i en kjele og rør til helt glatt og oppløst.

  2. Tilsett kokosmelk, mandelmelk og kokosmasse, bland godt.

  3. Sett blandingen kjølig i minimum 1 time.

  4. Bruk en skje og hendene og form små kuler. Legg de på et bakepapirkledd brett.

  5. Smelt sjokoladen over vannbad. (du kan også bruke mørk sjokolade)

  6. Senk kokoskulene i sjokoladen. Fyll en skål med kokosmasse, og vend kulene i kokkos til de er helt dekket. Legg de så tilbake på brettet.

  7. Sett brettet i kjøleskap i minimun 30 minutter. Server iskalde gjerne lekkert oppå hverandre som et lite tårn eller tre. Oppbevares kjølig.