Ingredienser
                                                        1  pose spinatblader  
                                                        1  ss olivenolje, kaldpresset  
                                                        600  g lammebog  
                                                        1  stk løk  
                                                        2  kløfter hvitløk, finhakket  
                                                        1 ss gurkemeie, krydder  
                                                        1 ss spisskummen, malt  
                                                        1 ss koriander, malt  
                                                        1  knivsodd pepper, malt  
                                                        4  dl hønsebuljong  
                                                        1  håndfull rosiner  
                                                        1  håndfull pinjekjerner  
                                                         - salt, natriumredusert  
                                                         - pepper, nykvernet  
                            						
Marokkansk pytt-i-panne med lam
Server denne herlige retten med kremet blomkålpuré:
1 blomkål, 1 sellerirot, 2 fedd hvitløk og 1 sjalottløk kokes mørt i kraft. Hell av kraften(spar litt) og mos med stavmikser. Tilsett 1 ts gurkemeie, litt raspet muskat, 2 ts smør, litt salt og nykvernet pepper. For en tynnere mos bland i litt av kraften. God fornøyelse!
4 porsjoner
Slik gjør du:
-  
Varm olje i en stekepanne og stek lammekjøttet 5–6 minutter over sterk varme, til det er gyllenbrunt.
 -  
Ha i løk, hvitløk, og krydder, og stek videre til alt er mykt. Ha i buljong og rosiner, og la surre 4–5 minutter til saus.
 -  
Rør inn bladene av spinat, la alt mykne og tilsett så salt og pepper. Server med pinjekjerner drysset over.