Ingredienser
1 stk ProtiLean vegetarburger
1 stk aubergine
1 stk tomat, hakket
1 ss olivenolje, ekstra jomfru
3 blader frisk basilikum, hakket
ProtiLean fylt aubergine
Kjempegod rett som kombinerer grønnsaker og proteiner på en smart måte.
Med ProtiLean Vegetarburger, hakket i småbiter eller til kjøttdeig 👍
Slik gjør du:
-
Del auberginen i to på langs, uten å fjerne stilken. Skjær et sikksakk-mønster i fruktkjøttet og stek auberginen i ovnen på 180 °C til fruktkjøttet er mørt (ca. 30 minutter).
-
Ta ut en ProtiLean vegetarburger og hakk den opp i små biter.
-
Når auberginen er ferdig stekt: Skrap ut fruktkjøttet og bland det med hakket vegetarburger, 1 knust tomat, 1 spiseskje olivenolje og 3 hakkede basilikumblader.
-
Fyll auberginskallet med blandingen og stek i ovnen på 180 °C i 5-10 minutter.