Ingredienser

1 stk ProtiLean vegetarburger
1 stk aubergine
1 stk tomat, hakket
1 ss olivenolje, ekstra jomfru
3 blader frisk basilikum, hakket

ProtiLean fylt aubergine

Kjempegod rett som kombinerer grønnsaker og proteiner på en smart måte.

Med ProtiLean Vegetarburger, hakket i småbiter eller til kjøttdeig 👍

Slik gjør du:

  1. Del auberginen i to på langs, uten å fjerne stilken. Skjær et sikksakk-mønster i fruktkjøttet og stek auberginen i ovnen på 180 °C til fruktkjøttet er mørt (ca. 30 minutter).

  2. Ta ut en ProtiLean vegetarburger og hakk den opp i små biter.

  3. Når auberginen er ferdig stekt: Skrap ut fruktkjøttet og bland det med hakket vegetarburger, 1 knust tomat, 1 spiseskje olivenolje og 3 hakkede basilikumblader.

  4. Fyll auberginskallet med blandingen og stek i ovnen på 180 °C i 5-10 minutter.