Ingredienser

600 g seifilet
1 stk brokkoli
250 g spinatblader
1 stk purreløk, finhakket
3 dl fløte
1 ts karripasta
1 dl Parmesan ost, revet
1/2 ts pepper, malt
1 ts havsalt, kvernet

Seifilet- og brokkoligrateng

45 min Lett

En deilig og blodsukkervennlig fiskerett i ildfast form,  med supersunne grønne grønnsaker.

 

4 porsjoner

Slik gjør du:

  1. Sett stekeovnen på 200 grader.

  2. Vask purren godt og skjær den i fine ringer, og del brokkoli i fine buketter.

  3. Varm 2 ss olivenolje på middels varme og stek purren noen minutter. Tilsett brokkoli og spinat og stek til spinaten er myk og brokkolien bløt.

  4. Smør en ildfast form med litt olivenolje. Legg alle grønnsakene i bunnen av fatet. Skjær fisken i porsjonsstørrelse og legg den over grønnsakene.

  5. Bland karripasta med fløten og hell den over fisken. Fordel osten over fisken og stek gratengen midt i ovnen i 15 minutter.
    Server med en grønnsalat ved siden av.