Ingredienser

'- Brødmix
1 ss rødløk, finhakket
2 dl Creme Fraiche
2 ss majones
1 bunt dill, frisk, hakket
1 ts sennep, sterk
2 stk sitronbåter
- havsalt
- pepper, nykvernet
150 g reker
150 g krepsehaler
4 ss rogn(gjerne av laks eller ørret)

Toast Skagen

15 min Lett

Til denne nydelige forretten har vi brukt et sunnere brød med havre og sesam. Et fint brød, med 85 % mindre karbohydrater enn vanlig grovbrød!

Slik gjør du:

  1. Stek sunnere brød med havre og sesam. Avkjøl.

  2. Toast fine skiver av brødet og del skivene i 4 like deler.

  3. Finhakket rødløk og dill. Legg løken i iskaldt vann i 10-15- minutter for en skarpere smak.

  4. Bland sammen crème fraîche, rødløk, majones, dill og sennep i en bolle. Smak til med salt, pepper og sitronsaft (eventuelt litt cayennepepper).

  5. Ha i reker og krepsehaler og bland godt. Server på toast og legg på litt lakserogn og en ekstra dillkvast.