Fedon.no - logo
hd videos redtube

Torsk piccata

20 min
Lett

KATEGORI: Middag, Lunsj, Fisk og sjømat, Uten egg, Uten melk, Uten nøtter, Lavglykemisk, Ned i vekt, Uten gluten

En nydelig fiskerett du lager på en, to, tre. Perfekt middag for deg som er på diett! Bra med protein, lite kalorier og fri for typiske allergener. Kjempegodt!

2 porsjoner

Næringsinnhold per porsjon: GB 0,6, Protein 32,1 g, Karbohydrat 9,6 g, Fett 4 g(hvorav mettet 0,6 g), Fiber 2,4 g

 

Dette trenger du:

  • 1 ts olivenolje, ekstra jomfru
  • 1 og en halv dl løk, i tynne ringer
  • 1 og en halv dl paprika, i biter
  • 1 fedd hvitløk, presset
  • 2 og en halv dl tomat, hakket
  • 1 ss kapers
  • 1 kvart ts spisskummen, malt
  • - pepper, nykvernet
  • 1 klype havsalt
  • 2 fileter(200 g) - torsk
  • eller annen hvit fisk - -

Slik gjør du:

  • 1Varm olje i en stor smørefri stekepanne over middels varme. Tilsett løk, paprika og hvitløk og sauter i 2 min. Ha i tomat, kapers og krydder og la surre 5 min over middels varme. Rør av og til.
  • 2Legg i fiskefiletene og øs sausen over. Legg på lokk og la surre videre 10 min eller til fisken deler seg i flak ved testing med gaffel. Sever med litt frisk bladpersille.