Bakemiks for en keto-vennlig pizzabunn, ca 30 cm, med svært høyt innhold av fiber og proteiner.
Kjempegod smak og konsistens, og med svært lavt innhold av karbohydrater og kalorier.
Kun naturlige ingredienser.
En pose inneholder 150 g. bakemiks, som gir ca. 250 g. ferdig pizzabunn.
Hveteprotein (58%), melkeprotein (19%), linfrømel*, bambusfiber, gjær og steinsalt.
Næringsinnhold pr. 100 gram |
Energiverdi (kcal) |
222 |
Energiverdi (kJ) |
920 |
Fett (g) |
2,4 |
Mettede fettsyrer (g) |
0,3 |
Karbohydrater ( g) |
2,8 |
Hvorav sukker (g) |
1,6 |
Fiber (g) |
6,4 |
Proteiner (g) |
42 |
Salt (g) |
0,9 |
Elt bakeblandingen med 180 ml lunkent vann til en deig.
Tilsett en spiseskje olivenolje (valgfritt).
Bruk litt olje eller vann på hendene og klem ut deigen til ca. 30 cm i diameter og legg den på et smurt stekebrett, eller bruk bakepapir.
La heve i ca. 20 minutter på et lunt sted.
Tilsett ønsket topping og stek i forvarmet ovn på 180° varmluft i ca. 15 minutter.