Ingredienser
2 '- egg
1 neve spinat, frisk, hakket
1 - sjalottløk, finhakket
1/3 - paprika, grønn, finhakket
1 ts persille, tørket
1 halv ss olivenolje, ekstra jomfru
1-2 klyper havsalt
Litt - pepper, nykvernet
Vegetar-omelett
Denne smakfulle og sunne omeletten passer perfekt til både frokost og lunsj. Anbefaler å bruke en mindre «non-stick» stekepanne. Lag den gjerne kvelden i forveien!
Om ønskelig spis omeletten sammen med en skive proteinbrød.
Se oppskrift på proteinbrød her Inneholder melkeprotein!
Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo
Slik gjør du:
-
Surr løk og paprika i oljen ca 1-2 minutter.
-
Pisk egg sammen med spinat, persille og krydder.
-
Ha løk og paprika over i eggeblandingen. Hell blandingen tilbake i pannen og stek på middels varme til stivnet.
-
Server med litt frisk spinat, eller annen grønn salat.