Analyse av 22 fettsyrer fra Omega-3, Omega-6, Omega-7/9, mettet fett og transfett

kr 1.850

 Spiser du nok Omega-3?

Denne testen måler fettsyrebalansen i røde blodceller. Omega-3 fettsyrene EPA og DHA er svært viktig for helsen og funksjonen til spesielt hjerne og hjerte.
Du tar selv et stikk i fingeren og sender så prøven til laboratoriet for analyse.

OBS! Kjøper du testen på vegne av en annen? Send oss i så tilfelle en mail til post@fedon.no med navn og fødselsdato på personen som skal ta testen. 

MERK! Laboratoriet har sommerstengt fra 15-26. juli. For tester bestilt i denne perioden vil testkitt bli sendt ut etter 26. juli. 
Det må påberegnes noe lengre svartid på tester i sommer.

Varenummer: 5003 Kategori:

Analysen HS – Omega – 3 Index® måler nivået av disse to fettsyrene samt 22 andre fettsyrer i røde blodceller basert på en strengt standardisert metode. Metoden regnes om gullstandarden for måling av fettsyrer. Analysen HS – Omega – 3 Index® har vært benyttet i en rekke forskningsprosjekter og mer enn 200 studier er publisert i anerkjente medisinske tidsskrifter. Dette gjør analysen verdifull. Studier viser at de fleste av oss har en for lav HS – Omega – 3 Index®, det optimale er mellom 8 og 11%.

Les er om Omega-3 

Testen analyseres av Synlab.

Prøvekittet  inneholder bruksanvisning og alt utstyr du trenger for å ta testen, inkl. ferdig adressert og frankert returkonvolutt.

Testresultatet sendes hjem til deg, og vil tydelig indikere om du har balanse i fettsyrebalansen din.

Om ønskelig kan du bestille en konsultasjon med personlig kostveileder for gjennomgang og kostråd.