Matoverfølsomhets test 90 matvarer, Imupro 90

Tilbud!

kr 3.900

Mistenker du at det er enkelte matvarer du ikke tåler? Matoverfølsomhet er sterkt knyttet til tilstander som IBS, lekk tarm og ubalanse i tarmfloraen.
Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke matvarer det gjelder, siden man i mange tilfeller ikke opplever en straks-reaksjon, slik man gjør ved IgE-mediert allergi som skalldyrallergi eller nøtteallergi. Plagene bygger seg derimot opp over tid.

En matoverfølsomhetstest måler IgG-antistoffer i blodet ditt, og tas enkelt med et lite stikk i fingeren.

OBS! Kjøper du testen på vegne av en annen? Send oss i så tilfelle en mail til post@fedon.no med navn og fødselsdato på personen som skal ta testen. 

Varenummer: 5001 Kategorier: ,

Matoverfølsomhet og matintoleranser

Fordøyelsesbesvær? Løs mage? Hodepine? Sliten? Vonde ledd og muskler? Hudproblemer? Dersom du opplever gjentakende helseplager som du ikke «finner ut av», kan problemet ligge i maten du spiser.

Matintoleranser og/eller matoverfølsomhet kan gi mange ulike – og til dels svært ubehagelige symptomer, som man ikke nødvendigvis setter i umiddelbar sammenheng med maten man spiser.

Om du er plaget av kroniske betennelsestilstander, løs mage/diare, hard mage/forstoppelse eller har andre symptomer som fastlege eller spesialist ikke er i stand til å finne bakgrunnen for og behandle, anbefaler vi at du prøver vår symptom-kalkulator. Du vil da få en indikasjon på om du bør utredes for matintoleranse eller matoverfølsomhet.

Oversikt over matvarer som testes (merket med orange): Tested-foods-at-a-glance

Les mer om matoverfølsomhet og hvordan du tar testen.