Naturlig slank med kost i balanse

Tilbud!

kr 49

Fedons første bok om ernæringskonseptet «kost i balanse»

På lager

Varenummer: 3000 Kategorier: ,

I sin første bok forteller Fedon Lindberg på en enkel måte hvordan du kan holde deg sunn og slank samtidig som du spiser deg god og mett til hvert eneste måltid.

Enkle illustrasjoner og figurer gir deg konkret hjelp til å sette teori ut i praksis. Boken avsluttes med 4 ukers menyforslag og over 40 spennende oppskrifter.

Her får du grunnprinsippene for hva du skal gjøre for å få bedre forbrenning, lavere vekt, bedre helse og prestasjonsevne. Det blir hele tiden presisert at Kost i Balanse ikke er noen «kur», men et ernæringskonsept som bør følges resten av livet. Kapittelet om hormoner og hormonbalansens viktighet for god helse, har vært utslagsgivende for mange lesere. Det er ingen som tidligere har forklart oss at det vi spiser setter i gang hormonreaksjoner i kroppen, som i sin tur påvirker hele vår helse. Ved å besitte denne forståelsen blir du motivert til å sette i gang.

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.