Helt Gresk

Tilbud!

kr 49

Oppskriften på sunnhet og nytelse

På lager

Varenummer: 3003 Kategorier: , ,

Bli inspirert av greske mattradisjoner, kultur og historie

Fedon Lindbergs bok ‘Helt gresk’ gir deg oppskriften på sunnhet og nytelse.

Fedon Lindberg viser deg en side av greske mattradisjoner, kultur og historie som du neppe får med deg på en charter-reise. Du lærer hvordan livsstil, mat og helse henger sammen og får oppskrifter på mange spennende greske retter.

En lærerik og nyttig bok med stemningsfulle bilder fra Hellas som du vil ha glede av også utenfor kjøkkenet.

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.