Dette er paperback-utgaven Dr. Fedon Lindbergs første bok hvor han på en enkel måte forteller hvordan du kan holde deg sunn og slank samtidig som du spiser deg god og mett til hvert eneste måltid.
Prinsippene er enkle. Det gjelder å balansere proteinger og lavglykemiske karbohydrater i kostholdet slik at kroppen forbrenner maten riktig.
Her får du grunnprinsippene for hva du skal gjøre for å få bedre forbrenning, lavere vekt, bedre helse og prestasjonsevne. Det blir hele tiden presisert at Kost i Balanse ikke er noen «kur», men et ernæringskonsept som bør følges resten av livet. Kapittelet om hormoner og hormonbalansens viktighet for god helse, har vært utslagsgivende for mange lesere. Det er ingen som tidligere har forklart oss at det vi spiser setter i gang hormonreaksjoner i kroppen, som i sin tur påvirker hele vår helse. Ved å besitte denne forståelsen blir du motivert til å sette i gang.
Enkle illustrasjoner og figurer gir deg konkret hjelp til å sette teori ut i praksis. Boken avsluttes med 4 ukers menyforslag og over 40 spennende oppskrifter.