Smart Barnemat

Tilbud!

kr 89

Et sunt og riktig kosthold er en utfordring for de fleste foreldre i en travel og hektisk hverdag. Den nye boken gir tips og råd på hvordan man kan håndtere dette i forhold til små og store barn med kresne smaksløker.

På lager

Varenummer: 3015 Kategorier: ,

Hvordan raskt lage en sunn middag som passer til hele familien? Hvordan få treåringen din til å like grønnsaker? Hvordan skape ro ved bordet? Hvordan hjelpe barnet ditt til å spise sunnere uten en evig kamp?

I den ny boken skrevet av Fedon Lindberg og ernæringsfysiolog Merete Hansen-Møllerud får du hjelp til dette og mye mer! Forfatterne gir deg en rekke forslag til praktiske løsninger på ulike hverdagsutfordringer, og kjempegode og lettvinte oppskrifter til alle dagens måltider.

Legg grunnlaget for et sunt kosthold tidlig og gi barnet ditt de beste forutsetninger for energi, konsentrasjon og god helse!

– Alt fra babymat til tenåringens favoritter

– Oppskrifter på frokost, matpakke, middag, kveldsmat og sunne søtsaker

– Guide til mat for hjernen – fremmer konsentrasjon og demper uro

– Enkel planlegging for en stressfri hverdag

– Gode råd om sukker og overvekt

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.