Kokeboken Naturlig slank med tarm i balanse

Tilbud!

kr 239

Med denne nye kokeboken blir det enklere å få bedre fordøyelse, sunnere tarm, økt forbrenning og en varig sunn og naturlig vekt – og samtidig nyte god mat hver eneste dag.

Kun 9 på lager

Varenummer: 3024 Kategorier: ,

Med denne kokeboken blir det enklere å få bedre fordøyelse, sunnere tarm, økt forbrenning og en varig sunn og naturlig vekt – og samtidig nyte god mat hver eneste dag.

– De siste årene har jeg jobbet mye med tarmproblemer ved min klinikk i Oslo. Mye av erfaringen og kunnskapen jeg har skaffet meg, beskrev jeg detaljert i min forrige bok, Naturlig slank med tarm i balanse (2017). Her kommer den naturlige fortsettelsen: en kokebok full av oppskrifter til alle dagens måltider, med en mengde konkrete råd og praktiske løsninger som vil hjelpe deg med å forebygge sykdom og gi deg en sunn vekt over tid, ikke bare på kort sikt, skriver Fedon Lindberg i forordet.

Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.

Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.

Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.

Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.

Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.