Matoverfølsomhets test 270 matvarer, Imupro 270

Tilbud!

kr 5.900

ImuPro Complete 270 matvarer inkl. en rekke E-stoffer

Mistenker du at det er enkelte matvarer du ikke tåler? Matoverfølsomhet er sterkt knyttet til tilstander som IBS, lekk tarm og ubalanse i tarmfloraen.
Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke matvarer det gjelder, siden man i mange tilfeller ikke opplever en straks-reaksjon, slik man gjør ved IgE-mediert allergi som skalldyrallergi eller nøtteallergi. Plagene bygger seg derimot opp over tid.

En matoverfølsomhetstest måler IgG-antistoffer i blodet ditt, og tas enkelt med et lite stikk i fingeren.

OBS! Kjøper du testen på vegne av en annen? Send oss i så tilfelle en mail til post@fedon.no med navn og fødselsdato på personen som skal ta testen. 

Varenummer: 5006 Kategorier: ,

Matoverfølsomhet og matintoleranser

Fordøyelsesbesvær? Løs mage? Hodepine? Sliten? Vonde ledd og muskler? Hudproblemer? Dersom du opplever gjentakende helseplager som du ikke «finner ut av», kan problemet ligge i maten du spiser.

Matintoleranser og/eller matoverfølsomhet kan gi mange ulike – og til dels svært ubehagelige symptomer, som man ikke nødvendigvis setter i umiddelbar sammenheng med maten man spiser.

Om du er plaget av kroniske betennelsestilstander, løs mage/diare, hard mage/forstoppelse eller har andre symptomer som fastlege eller spesialist ikke er i stand til å finne bakgrunnen for og behandle, anbefaler vi at du prøver vår symptom-kalkulator. Du vil da få en indikasjon på om du bør utredes for matintoleranse eller matoverfølsomhet.

Oversikt over matvarer som testes (merket med lys blå) Tested-foods-at-a-glance

Les mer om matoverfølsomhet og hvordan du tar testen.