Natural Factors, WellBetX, Berberine, 500mg

WellBetX Berberine bidrar til å:

  • Opprettholde en sunn blodsukkerbalanse
  • Fremme insulinfølsomhet
  • Støtte vektkontroll
  • Håndtere blodlipidnivåer
  • Fremme kardiovaskulær helse
  • Blokkere fordøyelsen av karbohydrater

Dette produktet selges direkte fra vår leverandør IHerb. Ved å benytte Fedon Helses promo kode CDU2649 får du 10 % rabatt på alt du bestiller hos IHerb.

Notér deg  koden og klikk her for å kjøpe produktet

Varenummer: 2095 Kategori:

WellBetX Berberine inneholder en naturlig forbindelse ekstrahert fra berberisrøtter. Den unike måten berberin virker på kroppen gjør det til et nyttig naturlig alternativ for å støtte blodsukkerbalansen. Moderne bevis viser at berberin spiller en rolle i metabolismen av blodsukker, og støtter kardiovaskulær helse ved å opprettholde sunne blodlipidnivåer.

Å sørge for et stabilt og sunt blodsukker er en viktig del av å opprettholde en sunn kropp, men likevel sliter svært mange med plager relatert til dårlig kontrollert blodsukker og insulinnivå. De unike måtene WellBetX Berberine virker på kroppen gjør det til et nyttig naturlig alternativ for å forbedre blodsukkeret, triglyserider og kolesterolnivåer.

Berberine er en naturlig forekommende forbindelse ekstrahert fra røttene til forskjellige planter, inkludert berberis, gullforsegling og Oregon-drue, og er sannsynligvis ansvarlig for de gunstige effektene av tradisjonelle tonics laget av disse plantene. Moderne bevis viser at berberin arbeider for å gjenopprette insulinfølsomheten som trengs for å opprettholde sunne blodsukkernivåer, og fremmer kardiovaskulær helse ved å bidra til å senke LDL (dårlig) kolesterol hos mennesker med dårlig kontrollert blodsukker.

Hver vegetarisk kapsel gir 500 mg ren berberin, den samme konsentrasjonen som ble brukt i kliniske studier for å øke insulinfølsomheten og gi en hypoglykemisk effekt som støtter vektkontroll. Ved å senke berberin i blodet minimeres kroppens produksjon av insulin, det fettlagrende hormonet.

Alle WellBetX-produkter er laget med ingredienser av høyeste kvalitet. De gir viktig ernæringsstøtte designet for å balansere blodsukkeret og fremme kardiovaskulær helse når de kombineres med et næringsrikt kosthold og fysisk aktivitet.

Natural Factors

Innhold
Daglig dose: 1 kapsel to ganger daglig
Per kapsel % av anbefalt dgl inntak
Berberin (hydroklorid) (fra Berberis vulgaris ekstrakt) (rot) 500 mg **
**Ikke fastsatt

 

Øvrige ingredienser:

Vegetarisk kapsel (karbohydratgummi [cellulose], renset vann), mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat (vegetabilsk kvalitet), stearinsyre, silika.

Anbefalt bruk:
1 kapsel 2 ganger per dag eller som anvist av helsepersonell.

Passer for vegetarianere / veganere.

Inneholder ingen kunstige farger, konserveringsmidler eller søtningsmidler; ingen meieriprodukter, stivelse, sukker, hvete, gluten, gjær, soya, mais, egg, fisk, skalldyr, animalske produkter, salt, nøtter eller GMO.

Produsert av naturlige faktorer for å sikre sikkerhet og styrke i samsvar med god produksjonspraksis (GMP) fra FDA og Health Canada.

Merk:
Som med ethvert supplement, kontakt legen din før bruk hvis du er gravid, ammer eller prøver å bli gravid, eller hvis du tar medisiner, har en medisinsk tilstand eller forventer en operasjon. Rådfør deg med helsepersonell for bruk utover 3 måneder. Oppbevares utilgjengelig for barn.