Bakemiks for keto-brød, unikt rikt på protein og fiber og med lavt innhold av karbohydrater og fett.
Kjempegod på smak og konsistens, kun naturlige ingredienser.
Proteinbrød med linfrø skal kun tilsettes vann og er raskt og enkelt å bake.
Med hele 42% protein gir brødet jevn og varig metthetsfølelse.
1 pose inneholder 250 g bakemiks, som gir ett ferdig bakt brød på ca. 400 gram.
Ingredienser:
Hveteprotein (68%), solsikkemel (delvis avfettet), linfrø (6%), bambusfiber, solsikkefrø (3%), eplefiber, havsalt, gjær, krydder. Kan inneholde spor av sesam.
Næringsinnhold |
pr. 100 gram ferdig brød |
Energiverdi (kcal) |
250 |
Energiverdi (kJ) |
1046 |
Fett (g) |
4,7 |
Mettede fettsyrer (g) |
0,3 |
Karbohydrater ( g) |
3,9 |
Hvorav sukker (g) |
1,1 |
Fiber (g) |
9,5 |
Proteiner (g) |
42 |
Salt (g) |
1,3 |
Bland posens innhold med 230 ml lunkent vann og elt for hånd i ca. 2 minutter til en jevn deig.
Rull deigen til en 20-25 cm lang pølse og legg på et oljet stekebrett.
Dekk til og la heve i romtemperatur i ca. 45 minutter.
Pensle med vann og stek på 160 grader (varmluft) i ca 40 minutter.
Oppbevares tørt og kjølig (romtemp.)