Ingredienser

2 '- egg
1 neve spinat, frisk, hakket
1 - sjalottløk, finhakket
1/3 - paprika, grønn, finhakket
1 ts persille, tørket
1 halv ss olivenolje, ekstra jomfru
1-2 klyper havsalt
Litt - pepper, nykvernet

Vegetar-omelett

15 min Lett

Denne smakfulle og sunne omeletten passer perfekt til både frokost og lunsj. Anbefaler å bruke en mindre «non-stick» stekepanne. Lag den gjerne kvelden i forveien!

Om ønskelig spis omeletten sammen med en skive proteinbrød.

Se oppskrift på proteinbrød her Inneholder melkeprotein!

Oppskrift fra ernæringsfysiolog Anna Ingwardo

 

 

Slik gjør du:

  1. Surr løk og paprika i oljen ca 1-2 minutter.

  2. Pisk egg sammen med spinat, persille og krydder.

  3. Ha løk og paprika over i eggeblandingen. Hell blandingen tilbake i pannen og stek på middels varme til stivnet.

  4. Server med litt frisk spinat, eller annen grønn salat.