Dato: 20.05.2022
Skrevet av: Siri Schultz

PhenOLIV Organic – naturens beste hjertemedisin

Vi er allerede godt kjent med at extra virgin olivenolje er bra for oss, siden dette er grundig dokumenter av forskning. Mesteparten av forskningen rundt olivenolje har vært fokusert på fettprofilen. Fett er et avgjørende element i dagliglivet vårt, og bærer næringsstoffer og andre ingredienser rundt i kroppen og blodet, samt lagrer energi og er ikke minst viktig for hjerne og humør.

Extra Virgin Olive Oil har den høyeste prosentandelen umettet fett (det gode fettet) og en av de laveste prosentene av mettet fett (det dårlige fettet) sammenlignet med alle oljer og fett (kokosolje, smør, linfrø osv.)

Polyfenoler = antioksidanter

De siste årene har forskningen fokusert mer på olivenoljepolyfenoler. Disse har vist seg å ha helt bemerkelsesverdige helseegenskaper. Extra Virgin olivenolje, med høyt polyfenolinnhold og den beste fettprofilen man kjenner til, blir derfor en helt unik matvare.

Polyfenoler kan bidra til å:

  • Senke kolesterolnivåer (og oksidasjon av kolesterol)
  • Reduser risikoen for hjertesykdom
  • Senke blodtrykket
  • Bedre hjernens helse + kognitiv funksjon
  • Støtte mental helse
  • Lindre betennelse og smerter
  • Reduser risikoen for diabetes

 

Med et totalt polyfenolinnhold på over 2500 mg/kg oinneholder PhenOLIV Organic et av de høyeste nivåene av polyfenoler i verden!

 

 

PhenOliv Organic er så potent at den kan regnes som et medisinsk tilskudd. Pga. det ekstremt høye polyfenolinnholdet er smaken bitter, og den egner seg derfor ikke i matlaging.
Med kun 1 ts. daglig som tilskudd, har du dekket ditt antioksidantbehov, og forebygger dermed en rekke alvorlige sykdommer på helt naturlig vis.

Nå til kampanjepris!

PhenOLIV Organic

Pris kr. 399,-

En eske á 6flasker

Pris kr. 2.299,-