«Lotte sier det jeg trenger å høre!»

Gikk ned 40 kilo med nettkonsultasjoner!

Jeg kan ikke huske en periode av livet hvor jeg ikke var kraftig. Som liten var jeg lubben, og vekta økte med årene. I ungdomstiden veide jeg 127 kilo, og det var da jeg først bestemte meg for å få kontroll over kroppen.

Jeg forsøkte meg blant annet på lavkarbo i midten av 20 årene, og vekta gikk ned en god del, men den kom alltid tilbake igjen. Jeg ble etter hvert så desperat at jeg kontaktet fastlegen og fikk utskrevet noen slankepiller som jeg testet i et halvt års tid, men de utgjorde ingen forskjell.

De som ikke sliter med vektproblemer kan aldri forstå helt og holdent hvor mye det kan påvirke hverdagen din. Man har ikke energi eller overskudd, og humøret er på bunn rett og slett. Jeg ble så lei av å være stor, jeg ble deppa og syntes synd på meg selv. Det var liksom ikke noe liv.

Lettere med god hjelp

Det var på tide å be om hjelp for å få kroppen min til å gjenspeile den jeg føler meg som på innsiden. Jeg er jo en person som alltid har hjulpet alle rundt meg, men nå trengte jeg litt hjelp selv.

Jeg sendte inn kontaktskjemaet til Fedon Helse og ble ringt tilbake av kostveileder Lotte Evenstad. Lotte sa at hun gjerne ville bli min veileder – og ettersom jeg bor i Kristiansand skulle vi ta all oppfølgingen over telefon.

Med Lotte på laget begynte jeg på min livsstilsendring, med spesielle ProtiLean (tidl. Eurodiet) måltidserstattere som skulle gjøre det lettere å gå varig ned i vekt. Og det fungerte!

Lotte og jeg kom godt overens fra første stund. Hun viste stor forståelse for problemet mitt, og var fantastisk inspirerende. Etter hvert sendte hun meg også noen videoer, og på denne måten fikk jeg et ansikt på henne også.

Klikk på bildet for å se video med Tina og Lotte:

Mye mer energi og bedre humør

I løpet av perioden vi jobbet sammen gledet jeg meg alltid til at hun skulle ringe. Uten Lotte hadde jeg nok ikke kommet så langt, hun fikk meg til og med inn på et treningsstudio, og det har jeg aldri vært interessert i!

Jeg husker faktisk første gang jeg kunne knyte skoene uten å holde pusten, og det var ikke mange månedene ut i prosessen. Da var jeg så stolt – og Lotte var en av de første jeg ville ringe og fortelle det til.

På jobb har jeg også langt mer energi, og humøret mitt har forandret seg fullstendig til det bedre. Jeg har vært ærlig med menneskene rundt meg hele veien, og det har jo ført til at jeg har fått god hjelp og masse støtte. De kan virkelig se den store forskjellen, så det er ikke mangel på skryt heller.

Med Eurodiet har jeg vokst enormt, samtidig som jeg har blitt mye mindre! Etter ni måneder og hardt arbeid hadde jeg for lengst nådd målet mitt, og 40 kilo var forsvunnet fra kroppen.

Selv om det sikkert høres klisjé ut så er jeg lykkeligere. Så enkelt er det.

Få en gratis samtale med en Personlig Kostveileder (PK)

Med en PK på laget har du mye større sannsynlighet for å lykkes med effektiv og varig vektnedgang!

Les mer og be om gratis samtale