«Livet er mye deiligere å leve når man har fått bort en halv voksen mann!»

Skrevet av: Tom G. Fossheim

Tom følger planen – har gått ned 44 kilo på fire måneder!

Foto: Halden Arbeiderblad og privat

«Jeg dro hjem fra sykehuset med et klart mål om å ta bedre vare på meg selv»

Jeg har lenge kjent på at jeg hadde for mye å dra på og burde leve litt sunnere, men i desember ble det alvor. Jeg fikk en alvorlig kollaps, som nok skyldes senvirkninger fra Covid kombinert med dårlig form, og ble hasteinnlagt på sykehus. Det er faktisk et under at jeg lever i dag!

Etter en uke på sykehuset dro jeg hjem med et klart mål om å begynne å ta bedre vare på meg selv. En venninne, som jobber som sykepleier, tipset meg om å oppsøke Marita i Livsstilsklinikken Halden.

«Utrolig motiverende å se at kiloene rant av meg»

Jeg må innrømme at jeg var skeptisk, men den 21. januar hadde jeg mitt første møte med Marita og jeg fikk umiddelbart tillit til henne. Marita la frem en plan om å få meg ned 50 kilo ila. et halvt år med Proteinmetoden. Selv om jeg tvilte på at dette var mulig bestemte jeg meg for å gi det en sjanse.

Jeg fikk et klart opplegg for hva jeg skulle gjøre, og dette fulgte jeg slavisk. Produktene gjorde det lett å spise riktig, og jeg var ikke sulten – og hvem skulle tro at jeg skulle bli så glad i grønnsaker? Kiloene rant av meg og jeg begynte raskt å tro at jeg kunne nå målet om 50 kilo. Det var utrolig motiverende!

Les mer om hva Proteinmetoden går ut på her!

«Livet er mye deiligere å leve når man har fått bort en halv voksen mann!»

Etter drøyt fire måneder har jeg nå gått ned 44 kilo! Jeg har enda 5-6 kilo igjen, men det vet jeg at jeg kommer til å klare. Det er en veldig god følelse! Jeg kan bruke bukser som jeg ikke fikk over lårene engang før jeg begynte med dette!

La meg bare si – livet er mye deiligere å leve når man har fått bort en halv voksen mann! Jeg sover bedre om natten og har fått en mye bedre livskvalitet. Til og med psoriasisen min har blitt bedre!

Og det kanskje aller beste er at jeg nå kjenner meg selv igjen! Jeg fikk en artikkel om meg og flyttebyrået mitt i lokalavisa i fjor, og bildene de tok ga meg en vekker. Jeg kjente ikke meg selv igjen lenger. Men nå er det gamle ansiktet mitt tilbake, og det setter jeg veldig stor pris på!

«Så lenge du følger opplegget er det utrolig effektivt!»

Jeg kan ikke få fullrost Marita nok, og jeg kommer til å være takknemlig resten av livet. Jeg har følt meg så sett og forstått hele veien, og hun var alltid tilgjengelig for meg når jeg trengte henne.

Vi har allerede begynt å planlegge hvordan jeg skal klare å holde vekten når jeg har gått ned de 50 kiloene. Det er jo det som er mest vanskelig, så jeg kommer til å fortsette å holde kontakten med Marita i lang tid fremover.

Proteinmetoden fungerer – det er jeg et levende bevis på! Kombinasjonen av god veiledning og bruk av erstatningsprodukter har vært nøkkelen for meg. Så lenge du følger opplegget så er det utrolig effektivt! Mange er nok litt for stolte til å be om hjelp, men jeg skulle ønske flere visste om Marita og forstod hvor effektiv denne metoden er.

«Behovet for sjokolade er kurert – en proteinbar duger lenge nå»

Man er jo omringet av fristelser, så det er ikke lett å gjøre sånne endringer alene. Prøver man å velge sunn mat i butikken, så blir man jo omringet av sjokkselgere med sjokolade når man kommer til kassen.

Før falt jeg alltid for fristelsen, for jeg er veldig glad i sjokolade, men nå har jeg faktisk ikke noe problem å gå forbi. Behovet for sjokolade er stort sett kurert – en proteinbar på kvelden duger lenge nå. Det skjer noe med hele kroppen når man følger dette, og jeg bruker mindre penger på mat nå enn før – selv med erstatningsproduktene.

Jeg kommer aldri til å bli tynn som en strek – det er ikke målet, men noen kilo til ned så er jeg kjempefornøyd. Jeg vil aldri slutte med dette – det er i ferd med å bli en ny livsstil, og jeg føler meg så mye bedre.

Her forleden dag kom en trivelig kar fra Fredrikstad bort til meg på butikken og spurte hvor resten av meg var blitt av. Det er utrolig gøy!

Tom G. Fossheim – 63

Kom i gang med Proteinmetoden startpakke!