Dette er paperback-utgaven av Dr. Fedon Lindbergs første kokebok. Boken bygger på Fedon Lindbergs konseptbok «Naturlig slank med kost i balanse» som forklarer teorien bak Dr. Lindbergs kostholds- og livstilsfilosofi. Du kan gjerne lese kokeboken først, for så å fordype deg mer i teorien og bakgrunnen senere.
Denne kokeboken er beviset på at sunn mat ikke er kjedelig mat! Spis deg mett med velsmakende og sunn mat og gå samtidig ned i vekt. Her får du mer enn 120 oppskrifter på
•middager
•tilbehør
•supper
•salater
•desserter
•brød og kaker
•syltetøy
Boken gir deg også en fire ukers menyplan.
Dr. Fedon A. Lindberg er spesialist i indremedisin, med spesialkompetanse innen stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse, overvekt og diabetes.
Kostholdsfilosofien Fedon introduserte i sin første bok, «Naturlig slank med kost i balanse» (2000), møtte stor motstand og skapte oppstandelse både blant helsemyndigheter og i media. Boken ble imidlertid en braksuksess, både i Norge og en rekke andre land den ble utgitt i.
Fedons kostholdsfilosofi har siden fått vesentlig aksept – også hos helsemyndighetene, og har bidratt til en økt bevissthet omkring sunnere kosthold, samt til en forbedring av spisevaner for mange.
Fedon Lindberg har skrevet 20 bøker, og flere av dem oversatt og utgitt i mer enn 20 land. Mer enn en halv million bøker er solgt totalt, hvorav nesten 300.000 i Norge og 60.000 i Sverige.
Fedon Lindberg er også en ettertraktet internasjonal foredragsholder.